www.kucukbahcem.net yayında...


Naçizane blogumun çok değerli takipçileri www.babamonk.com sitesinde yayınlamakta olduğum bahçecilik işlerine dair yazılarımı bunda böyle www.kucukbahcem.net adresinden de takip edebilirsiniz.

BabaMonk blogumda bahçe işlerine dair yazılarıma yine devam edeceğim; bununla birlikte bu blogda seyahatlerimle ilgili, katıldığım sempozyum/konferans/fuar/vs. hakkında ve zaman zaman da kısa öyküler, aklıma takılan şeyler, herhangi bir konuda kendimce öylesine aldığım notlar vs. vs. konular da yer alacaktır. 

Evimin önündeki küçük bahçemde,  köyümdeki arazimde, evimde bağ-bahçe işleri, gübre, kompost, çimlendirme, bitki, sebze yetiştirme gibi konulara www.babamonk.com blogumda devam etmekle birlikte sayfamı sadece bahçe işleri için takip edenler, diğer konularla boğulmak istemeyenler bahçe işlerine özel açtığım www.kucukbahcem.net adresini takip edebilirler. 

Tüm takipçilerime ve bu sayfaya tesadüfen gelmiş internet sörfçülerine selam eder, saygılarımı sunarım. 

Eksik olmayın, sağlıcakla kalın. 


BabaMonk 

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-