KucukBahcem'de Dikim Hazırlıkları -Toprağı Hazırlama

KüçükBahçem'de Dikim Hazırlıkları- Toprağı Hazırlama

Bu Pazar evdeyken diğer işlere biraz ara verip de biraz vaktim olduğunda KucukBahcem'i dikime hazırlayayım istedim. Arazi çok büyük olduğu için kendi başıma halletmeyi gözüm kesmedi, OğulMonk'un iş makineleri filosunu çağırdım. Koca koca araçlar girdi bahçeye yarım saatte toprağın altını üstüne getirdiler.



Meteoroloji haberlerine göre bir kaç güne kadar yağış gelme ihtimali var. Toprak hem havalansın hem de yağışlardan sebeplensin.

Hazır araziye girmişken ev yapımı bukaşimi de toprağa karıştırdım. Bukaşiyi domates ve biberleri ekeceğim toprağa karıştırdım. Miktarı az da olsa yetişmelerine etkisi olacaktır diye umuyorum.



İşlemlerden sonra KucukBahcem'in hali...


Esen kalın...

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-