ESO Proje Fuarı 2011 - ESOGÜ ve AÜ


Eskişehir'deki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nin Mühendislik Mimarlık Fakültesi bölümü öğrencilerinin bitirme projelerinin sergilendiği Proje Pazarı geçen sene de olduğu gibi Eskişehir Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. İlki geçtiğimiz 2010 yılında düzenlenen bu anlamlı etkinlik artık geleneksel olarak her sene gerçekleştirilecektir.









ESO Başkanı Sn. Savaş ÖZAYDEMİR, ESOGÜ Rektörü Prof.Dr.Fazıl TEKİN ve AÜ Rektörü Prof.Dr. Davut AYDIN tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından proje ve poster dalında birinci seçilen öğrencilere takdir belgeleri verildi. Daha sonra hep birlikte kurdele kesilmesiyle Proje Fuarı 2011 resmen açılmış oldu.


AÜ ve ESOGÜ'nün rektörlerinin yanı sıra mühendislik ve mimarlık fakültelerinin dekanları, bölüm başkanları ve öğretim görevlileri de fuara katılarak öğrencilerine sahip çıktılar. Üniversite-Sanayi buluşmasının diğer ayağı olan sanayi tarafında da pek çok iş adamı, sanayici projeleri incelemek üzere fuardaydı.

"Bizim zamanımızda da olsaydı keşke" diyerek iç geçirdiğimiz proje fuarında öğrenciler bitirme projelerini sanayicilere doğrudan tanıtabilme imkanı buluyorlar. Bu sayede öğrenciler bitirme projelerini daha seçerken bu bilinçle seçiyorlar. Projelerini geliştirirken de bitiminde ilgililerine sunacakları için daha bir ciddiyetle ve azimle çalışıyorlar.Umarım proje fuarı önümüzdeki yıllarda diğer bölümlerin de katılımıyla genişleyerek devam eder ve kalıcı olur.


Aşağıdaki fotoğraflarda projelerini sunan öğrencilerden bazılarını görüyorsunuz.




Esen kalın.

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-