Intertraffic 2011 - İSTANBUL


Intertraffic 2011 fuarındaydım 26 Mayıs 2011 günü. Fuar 25 Mayıs'da açıldı ve 27 Mayıs'da (bugün) kapanıyor. Açıkçası bu sene son derece sönük geldi gözüme. Hem katılımcı firma sayısı çok az hem de ziyaretçi. Siyasilerin seçim propagandaları için kendi seçim bölgelerinde olması nedeniyle bu taraflardan da katılım çok az. Biraz selamsız bandosuna dönmüş sanki.

Yine de katılan firmalara iyi fuarlar dilerim, umarım güzel iş bağlantıları gerçekleştirebilirler.


Ayrıntılı bilgi etkinliğin resmi sitesinden ( http://www.intertrafficistanbul.com/ ) edinilebilir. Bu sayfada açılışa dair aşağıdaki gibi bir haber yer almaktadır:

Intertraffic İstanbul Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı "İstanbul Fuar Merkezi'nde" açıldı...

Bu yıl 6.sı düzenlenen Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı: INTERTRAFFIC ISTANBUL, 26 Mayıs Çarşamba günü İstanbul Fuar Merkezinde, T.C. Ulaştırma Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Kenan Bozgeyik, T.C. Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, Ertico Ceo'su Herman Meyer, ISBAK Genel Müdürü Kasım Kutlu, Bahçeşehir Üniversitesi Uygulama Araştırma Merkezi Direktörü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Amsterdam Rai International Exhibitions Direktörü Theo Lingmont, NTSR Fuarcılık Başkanı Serkan Tığlıoğlu ve sektör liderlerinin yoğun katılımının gerçekleştiği törenle açıldı.

Sağlıcakla...

3 yorum:

Bir öncekine göre firma sayısı, fuar alanı metrekaresi ve ziyaretçi bakımından 2 katına çıkmış bir fuar hakkında bu yorumunuz enteresan olmuş...

İki önceki, bir önceki ve bu fuarda da stant açmış bir firma çalışanı olarak kendi gözlemimi belirttim. Geçtiğimiz sene tüm fuar süresi boyunca görevli olarak bulunduğum fuarı bu sene sadece ziyaretçi olarak dolaştım. Belki benim bulunduğum gün ve saatler itibari ile ben böyle algılamış olabilirim diyeceğim ama stant görevlisi ve gezen arkadaşlarımın da görüşü bu yönde.

Saygılarımla.

Son anda aklıma geldi ilave edeyim; katılımcı firma sayısı artmış olabilir belki ama bizim beklentimiz daha büyük ve uluslararası firmaların, daha da önemlisi alıcı makamlardan olan devlet yetkililerinin katılımının fazla olması. Bunları göremeyince doğal olarak katılım az gibi geliyor. Öbür türlü -tabirimi mazur görün- biraz "körler sağırlar birbirini ağırlar" oluyor.

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-