TSK 3. Malzeme Yerlileştirme Sergisi


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 3. Malzeme Yerlileştirme Sergisi Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılıyor.

Sergi 24-30 Eylül 2011 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezi'nin fuar merkezinde 11. salonda devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde bulunan yedek/onarım malzemeleri içerisindeki yerli malzeme oranını artırmak, yurtdışından tedarik edilen malzemelerin yerli sanayi imkanları ile üretilebilirliğini tespit etmek, yurtiçinden temin edilen malzemeler içerisinde rekabet ortamı yaratmak ve alternatif üretici firmaları belirlemek maksadıyla açılan sergiden bir fotoğraf aşağıdadır.




.

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-