TransNEW Project


Yine yeniden Istanbul'dayım. Taksim Gönen Hotel'de TransNEW Project South Balkans and Mediterranean - Transport Research Capabilities and Potentials Workshop düzenleniyor. TÜBİTAK ev sahibi yine. Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Moldova, Malta, Arnavutluk ve Kıbrıs'tan sektör temsilcileri ve katılımcılar bulunuyor bu çalıştayda.

Tübitak'ın ilgili sayfasındaki duyuruya göre:

Bölgesel Ulaştırma Araştırma Yetkinlikleri Belirleme Çalıştayı

TÜBİTAK’ın ortakları arasında bulunduğu TransNEW Projesi kapsamında "Güney Balkanlar ve Akdeniz Bölgesel Ulaştırma Araştırma Yetkinlikleri Belirleme Çalıştayı"

Çalıştaya Türkiye ile birlikte bölgedeki yedi ülkenin ulaştırma araştırma camiası temsilcileri ile Avrupa Komisyonu’nu yetkilileri katılmakta. Çalıştayda bölgesel araştırma yetkinikleri ve öncelikleri tartışılıyor ve sonuçlar Avrupa Komisyonu’na sunulacaktır.

Çalıştay kapsamında bölgdeki hedef ülkelerin (Arnavutluk, Bulgaristan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Malta, Moldova, Romanya ve Türkiye) ulaştırma araştırma yetkinlikleri paylaşılmakta. Daha sonra bölgesel yetkinlikleri belirlemek için fikir alışverişinde bulunulacaktır. Çalıştay sonucunda hazırlanacak olan taslak yetkinlikler raporu Avrupa Komisyonu’na gönderilecek ve ileriye yönelik politika belirleme çalışmaları için bir girdi olarak kullanılması sağlanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için TÜBİTAK ın web sayfasına ya da www.transnew.eu adresine bakabilirsiniz.

Bu arada, etkinliğin düzenlendiği Hotel Gönen'in terasından Taksim ve İstiklal Caddesinin girişi şu şekilde görünüyor:


Bu e-posta, Turkcell BlackBerry ile gönderilmiştir.

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-