BLOGUMA DOKUNMA !!!!

Yeter ama artık yeter! Bloguma dokunmayın, kimi cezalandırıyorsunuz siz ve neden?


Her sene onlarca USD ödeyerek elimde tutmaya çalıştığım alan adlarını sizin şu saçma sapan yasaklarınız yüzünden kullanamıyorum. Evet size söylüyorum sayın BTK, Digitürk, blogger üzerinden korsan yayın yapanlar ve her kim varsa sebep olan. Neyi yasaklıyorsun, niye yasaklıyorsun? Sadece kendimizi kandırıyoruz. Yasaksa zaten sadece Türklere yasak. Yasağa neden olan içerikleri dünyanın diğer ülkeleri yine de görebiliyor zaten; ne iş?

Hem internette Türkçe sitenin azlığından yakınacaksınız hem de blogları yasaklayacaksınız. Bu nasıl bir zihniyet böyle... Sizin aklınıza çözüm yolu olarak sadece yasaklamak mı geliyor? Kendi vatandaşını potansiyel suçlu olarak görmek mi geliyor? Biri iki kişi yasadışı, korsan yayın yapıyor diye milyonlarca Türkçe sayfadan oluşan onbinlerce Türkçe site içeren blogspot toptan yasaklanır mı?

Madem öyle, kökten çözün olayı; kesin fiber kabloları, vermeyin elektrik falan bu sunuculara... Toplayın tüm bilgisayarları, kalemleri. Hem belki bazıları sakıncalı kitaplar yazmaya başlamışlardır. Bahaneyle bunları da engellersiniz....

Yeter !


Bu saçmalıklar nedeniyle, siz çok değerli takipçilerim ve bu sayfaya tesadüfen düşen internet sörfçüleri; bir müddet sitem www.babamonk.com adresinden değil http://babamonk.blogspot.com adresinden yayınlanacaktır. Tabi erişimde engellemeler hala devam edeceğinden en iyi ihtimalle yavaş ya da eksik yüklenecektir. Bazı widgetlar çalışmayabilir ya da istediğiniz sayfaya hiç erişemeybilirsiniz.  Elimde olmayan bu nedenlerden dolayı, öğrendiğim üç kuruşluk bilgiyi de paylaşmaya çalışan bendeniz hepinizden özür dilerim.


:(

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-