Fanta Gençlik Festivali --> Eskişehir, 20 Temmuz 2011


Fanta'nın 10uncusunu gerçekleştirdiği Gençlik Festivali'nin Eskişehir ayağı 20 Temmuz 2011 Çarşamba günü Porsuk Spor Tesisleri'nin açık futbol sahasında düzenlendi.


Her ne kadar artık gençlik grubunun üst sıralarında da yer alsam da ben de eşimle birlikte gittim konsere. Neyse ki gecenin yıldızı Tarkan benden de yaşlı. Fakat itiraf edeyim bende ondaki kadar enerji yok. Öte yandan şu da bir gerçek Tarkan'da da eskisi kadar enerji yok. Yine de adamın her bir yer ayrı ayrı oynuyor. Geçekten bir megastar, binlerce insan onun sahneye çıkmasını sabırsızlıkla bekledi.

Tarkan'dan önce sahne alan Manga grubunun sahne performansı çok ama çok iyiydi. Ben hiç bir şarkılarının sözlerini bilmesem de binlerce genç Manga'yla hep birlikte söylediler şarkıları büyük bir zevkle. Bence de Manga'nın performansı Tarkan'dan geri kalmaz. Hatta seyircilerle bütünleşmesi, bir seyircinin EsEs formasını alarak giymesi nedeniyle bence daha da fazla sevildi.




.

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-