8. IEEE Türkiye Öğrenci Kolları ve Gold Kongresi

(Bu yazıyı facebook'tan okuyorsanız, yazının tamamına yukarıdaki başlığa tıklayarak ulaşabilirsiniz.)

Bu yıl 8.si düzenlenmekte olan IEEE Türkiye Öğrenci Kolları ve GOLD Kongresi ve Region 8 Buluşması, 2-7 Temmuz 2010 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu tarafından Eskişehir’de gerçekleştirilmektedir.





İlki  2004 yılında Eskişehir’de, Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Türkiye IEEE Öğrenci Kolları ve GOLD (Graduates Of the Last Decade) Kongresi, bu yıl Anadolu Üniversitesi’nin  ev sahipliğinde gerçekleştirilmek üzere katılımcılarını bekliyor.

Kongre, Türkiye’nin yaklaşık 50  üniversitesinde öğrenim gören 250 IEEE öğrenci üyesini, GOLD üyelerini ve IEEE 8. Bölge(Afrika,Avrupa ve Ortadoğu)’den 150 uluslarası katılımcıyı bir araya getirerek, katılımcıların kişisel, teknik ve kültürel gelişimlerine çeşitli seminer ve eğitimlerle katkıda bulunan, profesyonel deneyimlerin aktarıldığı sosyal bir paylaşım platformu oluşturuyor.

Kongrenin yapıldığı bina Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi

İlk gün programı

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-