Auto Show 2012 izlenimlerim...


Başka bir fuar vesilesi ile İstanbul'da bulunuyordum. Tesadüfe bakın ki aynı anda TÜYAP'ta Auto Show 2012 fuarı da varmış...  Bizim fuarı 18:00'da kapattıktan sonra Beylikdüzü'ndeki TÜYAP'a ulaşmamız bir saatten fazla sürdü. Ama neyse ki Auto Show saat 21:00'da kapanacakmış. Ben hala öğrenci olmam sayesinde ücretsiz olarak girebildim fuara. "-Bu saatten sonra para istemez" diye beraber geldiğimiz iş arkadaşımdan da ücret talep etmediler. Zaten mankenleri pardon arabaları seyretmek için sadece 2 saatimiz kalmıştı. Biz de son sürat daldık salonlara. Elimde fotoğraf makinesi ile arabaları incelemeye başladım; ilk fotoğraftan da gördüğünüz gibi...



Neyse bundan sonrasını lafla anlatmayayım zaten okumazsınız. Siz en iyisi mi doğrudan fotoğraflara geçiniz. Fotoğrafların tamamını bizzat şahsen kendim ben çektim. (İçinde benim olduğum fotoğraf hariç pek tabi)




Fuara dair detaylı bilgileri şu adreste bulabilirsiniz: http://www.istanbulautoshow12.com/

Yerli tasarım spor otomobil: SAZAN

Akşam olunca mankenleri de otomobilleri de kapatıyorlar ;-)

Fuarda çekmiş olduğum fotoğrafları sayfanın altındaki slide-show'da inceleyebilir ve 4000x3000 (12 MP) çözünürlükte indirebilirsiniz. (Şu adresten de inceleyebilirsiniz: https://plus.google.com/photos/117997056447509332450/albums/5814003706998664993?authkey=CN_Lstep8PqBmwE )

Fuara katılan otomobil firmaları: ferrari, bugatti, porsche, aston martin, toyota, yaris, mercedes, peugeot, skoda, volkswagen, hyundai, fiat, citroen, tofaş, audi, bentley, chevrolet, dacia, dr, ford, hasma, honda, infiniti, jaguar, jeep, jonway, kia, lamborghini, lancia, land rover, maseratti, mazda, mini, opel, renault, seat, smart, ssangyong, subaru, suzuki, tata, volvo, onuk

İyi seyirler dileğimle..

ÖY



0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-