Müjde Facebook çöktü ve açılmıyor 7 mart 2012

Bugün 7 Mart 2012 dünya facebook çalışanları dinlenme günü. Bir iddiaya göre Facebook çalışanları çok yorulmuşlar işe bir gün ara vermişler. Pek inandırıcı değil ama neden olmasın.

İşe gelip Bismillah deyip bilgisayarımı açtım ve güne facebook'umla başlayayım dedim ama o da ne facebook açılmıyor. Aşağıdaki gibi bir ekran boş boş bakıyor bana.


Bizim bilgi işlem her zamanki gibi güvenlik kriterleri adı altında işini abartıp kapattı herhalde diye alternatif ulaşım yöntemleri ile bağlanmayı denedim ama nafile. Meğerse facebook çökmüş.

Ne kadar da güzel. Artık saat başı yeni mesaj var mı, beni beğenen oldu mu acaba diye facebook'a girmeme gerek kalmadı. oh be özgürüm artık....

Neyse işin geyik tarafı bir yana; biraz da teknik yaklaşalım. Sanırım DNS'lerde bir sorun var. Çünkü arada bir facebook login sayfası açılıyor hatta giriş bile yapabiliyorum. İspatı bu sabah paylaştığım Hakan ŞÜKÜR'ün tavana vuran aymazlığı hakkında Fatih ALTAYLI'nın yazısı. Fakat gel gör ki kaç kişi beğenmiş diye bakayım dediğimde yine yukarıdaki ekran çıktı karşıma. Tahminen yetkililer sorunun kaynağı hakkında çalışmalara başlamış, sorumlularının soruşturulması için girişimlerde bulunmuş ve hatta kanımız yerde kalmayacak açıklamalarını yapmaya hazırlanmışlardır.

Vay be güzel yazı oldu hemen Face'de paylaşayım...... Offfff yaaaa face kapalı ki... Hadi ama...

Aşağıdaki video gerçek mi oluyor ne? Ya bir gün FaceBook aniden hayatımızdan çıkarsa


Flash flash flash: Yunanlılar da giremiyor face'e.  Yes! işte bu! İskoçlar da giremiyorlar,



Bakın Zuckerberg zibidisi 19 şubat 2012'de ne demiş şurada: http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-march-15th/

“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”
Zuckerberg went on to explain that starting March 15th of next year, users will no longer be able to access their Facebook accounts.  That gives users (and Facebook addicts) a year to adjust to life without Facebook.
“After March 15th, 2012 the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back after Facebook goes out of business.” 
Zuckerberg said the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset. 

Ya bu da şakaymış, hoaxmış, spammış. Bakın burada ne diyor:
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2375494,00.asp

Facebook addressed the rumors on its Twitter account and, as expected, the social-networking site is here to stay. "We didn't get the memo about shutting down, so we'll keep working away. We aren't going anywhere; we're just getting started," Facebook

Hadi bir de şuraya bakın madem:
http://www.hoax-slayer.com/facebook-shutting-down-hoax.shtml



Artık sanal alemde neye inanacağımızı şaşırdık. Orçun da bir yere gitmiyormuş, meğerse o da kendini bilmez bir hackerın işiymiş...




0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-