Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı, Yasal ve Finansal Konular



Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı, Yasal ve Finansal Konular Bilgilendirme Toplantısı, Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü, Öğrenci Merkezi'nde 9 Ocak 2012 tarihinde düzenlendi.

Bilgilendirme sunuşları, TÜBİTAK Avrupa Birliği Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi çalışanları Uzman Aziz KORU ve Uzman Orbay BÜLBÜL tarafından gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda
  •  Avrupa Birliği 7.Çerçeve Programı
  •  Yasal ve Finansal Konular Genel Bilgilendirme Proje Bütçesi Hazırlama
  •  Proje Yürütürken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Raporlama ve Denetim Uygulama

konularında ayrıntılı bilgiler verilmiştir. Katılımcıların konuya ilişkin soruları sunuşu gerçekleştiren uzmanlarca ayrıntılı olarak yanıtlanmıştır.

Umarım iyi bir yükseliş trendi yakalayan AB projelerine başvuru sayımız artar, AB'nin ArGe fonlarından aldığımız hibe miktarı da çoğalır; en azından verdiğimizi geri alabiliriz

Sunuşu gerçekleştiren TÜBİTAK çalışanlarına, evsahipliği yapan üniversite yöneticilerine teşekkürlerimi sunarım.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi şu adreslerden edinilebilir:
http://pb.anadolu.edu.tr/
http://pb.anadolu.edu.tr/content.php?sm=2&pg=2%27
www.fp7.org.tr

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-