Hızlı tren projelerinin Eskişehir ulaşımına ve gelişimine etkileri


Güzel Eskişehir'imizin yerel yöneticileri ile TCDD ve TULOMSAS in yöneticileri, ESOGU ve İTÜ'nun hocaları bugün, inşaat mühendisleri odasının misafiri olarak, Eskişehir'de bulunuyorlar. Hızlı tren projelerinin Eskişehir ulaşımına ve gelişimine etkileri isimli panelde bulunuyoruz. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükersen ve Ulaştırma Bakanı Danışmanı Prof.Dr. Mustafa Karasahin hocalar panelistlerden. Mustafa hocam genel olarak yüksek hızlı trenler ve hatları hakkında bilgi verdi. Şu anda da Yılmaz hocam Eskişehir'in, özellikle de demiryollarının gelişimi ve geleceği hakkında değerli bilgiler veriyor. (İnternette ilk kez benden duydunuz. Bizi izlemeye devam ediniz.) esen kalın
Bu e-posta, Turkcell BlackBerry ile gönderilmiştir.

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-