Azmeden domates taşı delermiş...

"Yaşam bir yolunu bulur" yanlış hatırlamıyorsam Jurassic Park'dan bir sözdü bu. (Orijinali "I'm simply saying that life finds a way")

Evet yaşam bir şekilde yolunu buluyor. Aşağıdaki fotoğraf komşumun evinin önünde çekilmiştir. Geçen sene ezilen, patlayan bir domatesten dökülen tohumlardan kaldırım taşlarının arasına düşenlerinden çıkmış bir domates.
Ne özel ilgi var ne de bir bakım. Su bile verildiğini sanmıyorum, ama yaşam bir şekilde kendi yolunu bulmuş.




21 Ağustos 2010

Esen kalın.

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-