Bizim şirketin bahçesinden 2 - hasat zamanı

14 Temmuz 2010 tarihli "Bizim şirketin bahçesinden" başlıklı yazımda iş arkadaşlarımı bahçede bir şeyler yetiştirmeleri konusunda dolduruşa getirmiş ve "Hadi bakalım dalından koparıp yemek de nasip olur inşallah." demiştik. Epey yol katetmiş görünüyorlar...

Bahçenin ilk hali

Bahçenin şimdiki halinden bir kare


Afiyet olsun, herkes kendi tuttuğunu pardon yetiştirdiğini yesin...

Esen kalın.

0 yorum:

Benzer Yazılar

Sayfamdaki yazılar kaynak gösterilerek ve bu sayfanın adresi verilerek kullanılabilir.

Sayfamda bazı yazılarımda bahsetmiş olduğum yöntemler kendi öğrendiklerimi, denediklerimi paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Yapılan denemelerin sonuçları da yine burada paylaşılmaktadır. Tarif edilenlerin yanlış/eksik uygulanması, yazı dizilerinin tamamının okunmaması, vb herhangi bir nedenden dolayı istenmeyen sonuçlar elde edilmesi, beklenen sonucun elde edilememesi ve/veya karşılaşılabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamayacağımı bilgilerinize sunarım.

Kaynak belirterek ya da belirtmeden kullandığım yazılarımdan dolayı herhangi bir rahatsızlık duyan, haksızlığa uğradığını düşünen beni haberdar ettiği zaman ilgili yazıyı yeniden gözden geçireceğimi, şikayetinde haklıysa yazıda gerekli düzeltmeyi ivedilikle yapacağımı taahhüt ederim.
-=(RaideR)=-